Site Loader

Disini kami kongsikan maklum balas yang diterima dari ibubapa/penjaga berkaitan dengan perkhidmatan Home Tuition yang mereka gunakan. Tiadalah apa daya kami melainkan Allah lah yang mengizinkan segala sesuatu. Kami mengalu-alukan anda juga untuk merasai pengalaman ini.

 

naik kelas pertama, jadi pengawas

Alhamdulillah. Pelajar syoknyaHomeTuition ini berjaya mendapat keputusan yang baik dalam matapelajaran matematik pada peperiksaan akhir tahun. Lebih mengembirakan, pelajar ini dilantik menjadi pengawas dan akan naik ke kelas pertama pada tahun 2015.

1

Pada permulaan dengan syoknyaHomeTuition, pelajar ini tidak tahu untuk membuat karangan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Dengan izin Allah, pada peperiksaan akhir tahun pelajar ini lulus dan mempunyai peningkatan dalam 2 matapelajaran ini. Tahniah! Teruskan usaha adik Kimi!

 

10841735_645065922270768_399636577_n

Ibu kepada pelajar ini sangat gembira apabila pelajar ini berjaya mendapat A dalam matapelajaran matematik. Syukur pada Allah. Segalanya adalah atas izinNya, berkat usaha pelajar itu sendiri dan doa ibubapa.

Post Author: syoknyahometuition